Renovering af campingvogn – her er 3 gode råd

Drømmer du om at invitere familien på camping i en campingvogn, du helt selv har renoveret og bygget om? Det er noget, som enhver vaskeægte handyman ville elske at kunne – og det er faktisk ikke umuligt! I det følgende får du et par gode råd til det at renovere en campingvogn, og hvordan du kommer i gang med projektet.

Foruden campingvognen får du dog også brug for andet campingudstyr såsom en campingstol eller to, et fortelt og et bord. Dette skal du derfor også huske at investere i.

Køb en campingvogn, du vil renovere

Har du allerede en campingvogn, du kan renovere, så er dette råd ikke relevant for dig. I tilfælde af at du endnu ikke har en campingvogn, så er det altså første skridt. Der er mange brugte campingvogne til salg til billige penge. Husk på, at du ikke bør ofre flere penge end højst nødvendigt efter selve campingvognen, da du skal bruge en del penge på selve renoveringen. Det skal gerne kunne betale sig i sidste ende.

Læg en plan for renoveringen

Når du har fundet den campingvogn, du vil renovere, så gør du klogt i at lægge en plan. Hvad skal renoveres, og er der noget, der ikke skal gøres noget yderligere ved? På den måde kan du også sikre, at du holder din tidsplan og bliver færdig tids nok til afgang mod campingpladsen.

Vær’ ikke bleg for at spørge om hjælp

Du kan risikere at møde udfordringer på din vej, når du giver dig i kast med at renovere en campingvogn på egen hånd. Derfor skal du ikke være bleg for at spørge om hjælp hos dine bekendte eller en professionel håndværker. På den måde kan du sikre, at du får løst problematikkerne på bedste vis fremfor at prøve dig frem og ende med nogle halvfærdige løsninger.