Lydhegn er en god løsning for mange husejere

Et lydhegn er en rigtig god løsning for mange husejere. Sådan et hegn kan nemlig hjælpe, hvis du bor op og ned af en meget trafikeret vej, en skole eller i et tætpakket villakvarter, hvor det er svært at finde ro. 

Med et lydhegn er der gode muligheder for at skærme din grund fra bilstøj samt legende børn eller larmende naboer. Du kan altså få et skønt udemiljø, hvor du kan slappe af i fred og ro, når du har brug for det. 

Sådan fungerer et lydhegn

Lydhegn og støjhegn er begge navne på den samme slags hegn. Denne type hegn kan være fremstillet i forskellige materialer. Uanset hvilket materiale hegnet er fremstillet af, er materialet i midten af lydhegnet lydabsorberende. Rundt om den lydabsorberende kerne er der altid robuste materialer, der kan modstå det danske vind og vejr. 

Det er altså hegnets midte, der sørger for at absorbere noget af lyden samt at sende en del af lyden tilbage, hvor den kom fra. Det er med til, at lyden aldrig når frem til dig, når du sidder i din have. 

Bæredygtige lydhegn er et godt valg

Du kan rent faktisk få bæredygtige lydhegn. De kan eksempelvis være fremstillet af en kombination af piletræ og stenuld. Foruden at det er et miljøbevidst valg, så er det også et kvalitetsprodukt, der er med til at forskønne din have. Piletræ har nemlig et enkelt og æstetisk udtryk.

Vælger du et lydhegn med levende piletræ, så vokser det om sommeren. Det ser smukt ud samtidigt med, at det absorberer CO2.