Få den perfekte indkørsel

Har du en indkørsel, der skråner mærkeligt og har tydelige mærker efter, hvor bilens hjul primært kører? Det er et problem, mange støder på, og hvis ikke indkørslen i sin tid er blevet lagt ordentligt, er der ikke så meget andet for end at pille den op og starte forfra. Det kan også sagtens være, at den dengang er blevet lavet rigtig godt, men hvis der har været tunge biler eller bare mange års brug og slid, vil det altså kunne ses.

GrusDirekte.dk kan I formentlig få et overblik over, hvilke løsninger, der findes. I er nemlig langt fra de eneste, der vil opleve, at indkørslen trænger til en opfriskning. I kan naturligvis rette op på underlaget og så lægge en lignende indkørsel igen, men I kunne også vælge at bruge det som en god grund til at lægge en helt ny indkørsel. Der findes mange forskellige typer, og I kan sagtens lege lidt med udseendet. I kan for eksempel besøge et sted med mange forskellige typer fliser udstillet, så I bedre kan visualisere jeres muligheder.

Sørg for, der er styr på sagerne

Når indkørslen skal lægges, er det vigtigt, at I bruger afretningsgrus. Hvis der bruges et underlag, der ikke er ordentligt, kommer der ikke til at gå ret mange måneder, før indkørslen igen buler og hælder, som den gjorde, før I ordnede den, og det er naturligvis noget, der helst skal undgås.

Afretningsgrus kan ikke bruges alene, men skal kombineres med noget andet. Selve afretningsgruset er blot det øverste lag, der lægges oven på noget andet, så det sørger for, at overfladen er rettet helt ud og jævn, så fliserne kan ligge ordentligt. I en indkørsel er det vigtigt, at du ud over det har benyttet stabilgrus under, så det ikke pludselig bliver trykket sammen og tager form efter hjulene.