Få bugt med alger på fliserne

Det er meget normalt, at terrassen eller indkørslen bliver dækket med alger og mos i løbet af årene. Det danske klima gør nemlig områder med fliser meget modtagelige overfor flisepest. Læs her mere om, hvilken professionel hjælp, du kan få på området.

Professionel hjælp

De fleste ved nok godt, at man burde gøre noget ved haven, og ydersiden af ens bolig, hvis det er mange år siden sidst. Det kan bare godt virke som nogle store og tunge opgaver at give sig i kast med, og måske også forholdsvis dyrt. Der er heldigvis stor hjælp at hente gennem professionelt hjælp, til alt fra algebehandling til tagrens. Klik her og se alt hvad Steck´s fliserens kan tilbyde, som en professionel virksomhed med konkurrencedygtige priser. Du skal ikke være bange for, om opgaven er for lille eller stor, for de kan klare alle typer opgaver, og gør det med glæde. Så er det dit tag, der trænger til en omgang, eller måske fliserne på terrassen, der har brug for en kærlig hånd, så kan du trygt overgive det til de professionelle, som har stor erfaring på området. 

Fliserens

Terrassefliserne er noget af det, som giver en kæmpe effekt, at få renset. Det kan ikke undgås, at de bliver dækket af alger og mos, hvis de ikke bliver renset ind imellem. Det er en opgave, som har tendens til at blive udsat gang på gang, fordi det kræver meget tid og mange kræfter, at gøre selv. Fliserens er et af de områder, hvor Steck´s fliserens, som navnet også indikerer, er meget erfarne. Du kan gennem en prisberegner få et tilbud på en behandling. Du kan vælge mellem forskellige pakker og angive, hvor stort et områder der skal behandles. Ud fra oplysningerne kan du få et uforpligtende tilbud, så dine fliser igen kan fremstå helt nye. Der bliver oven i købet anvendt miljøvenlige produkter, og der medfølger en 30 års garanti. Du kan læse meget mere om de forskellige behandlingsmetoder, og hvorfor de er nødvendige, hos Steck´s fliserens.

 

Hvorfor dannes der alger

Klimaet i Danmark gør fliser meget modtagelige for alger og flisepest, da det regner meget, og der derfor er meget fugtigt. Det sker ofte steder, hvor der ikke kommer ret meget sollys, og hvor vandet samler sig i vandpytter. Når der først er dannet alger, bliver det kun værre, hvis du lader det stå, da algerne holder på fugten. Det kan føre til vippende og glatte fliser, så det kan i den grad betale sig at vedligeholde sin terrasse eller indkørsel med en fliserens.