Sådan laver du en naturrig have

Man kan indrette sin have på utroligt mange måder. Det handler egentlig bare om præferencer, når man skal indrette sin have. Hvis du drømmer om at have en flot og naturrig have, så kan du med fordel læse med her. Her får du nemlig et par gode ideer til, hvordan du kan lave en naturrig have.

Anlæg en græsplæne

Du kan i hvert fald starte med at få anlagt en græsplæne i haven. Hertil er det vigtigt, at du har de rette midler til at gøre dette. For eksempel har du brug for harpet muld til at anlægge græsplænen. Klik her for at købe harpet muld.

Det er selvfølgelig ikke alle, som kan anlægge en græsplæne helt selv. Du kan således tilkalde noget professionel hjælp, så du er sikker på, at din græsplæne bliver anlagt helt rigtigt.

Tilføj store buske

Du kan også få tilføjet nogle store buske i haven. De er nemlig perfekte til at gøre haven meget mere naturrig. Du kan hertil vælge imellem en masse forskellige slags buske. Det kan være store eller små buske. Det kan også være buske i forskellige farver.

Du kan selvfølgelig også vælge at klippe buskene selv, så du er sikker på, at de har det helt rette design. Du kan også vælge at lade buskene vokse vildt, hvis det er det look, som du ønsker, at din have skal have.

Plant et træ i haven

Hvis du virkelig vil gøre din have så naturrig som muligt, så kan du få plantet et træ i haven. Det er især oplagt, hvis du har en stor have, som har plads til et træ. Der er heldigvis også en masse slags træer at vælge imellem. Herunder får du et par gode forslag til, hvilke træer du kan vælge at få plantet i din have.

  • Et frugttræ:

Du kan vælge at plante et frugttræ i din have. Det er oplagt for dig, som gerne vil plante frugter i din have. Du kan således vælge, hvilket slags frugttræ du skal have plantet. Det kan for eksempel være et stort og flot æbletræ.

  • Et Japansk kirsebærtræ:

Du kan også vælge at få plantet et smukt Japansk kirsebærtræ. Træets lyserøde udseende kan give haven et virkelig flot og farverigt look. Et Japansk kirsebærtræ er også et parasoltræ, som giver naturlig skygge, hvilket også kan være ønskværdigt for dig.

  • Et klatretræ:

Du kan også vælge at plante et klatretræ i haven. Det kan være, at du har børn, som elsker at klatre, og som bestemt ikke vil klage over at have et klatretræ i haven.

Tilføj højbede i haven

Du kan også tilføje nogle højbede i haven. Disse kan have nogle flotte blomster i, som pynter godt op i haven. Du kan også plante for eksempel grøntsager i højbedene, så du altså også får udbytte af højbedene.

Tilføj et drivhus

Du kan også tilføje et drivhus i haven. Her kan du også plante en hel masse. Drivhuset vil også biddrage til det flotte og naturrige look i haven.