Derfor skal du vælge sibirisk lærk til din udendørs terrasse

Hvad du vil anlægge en udendørs træterrasse, så er materialet essentielt for et godt resultat. Måske overvejer du at få en kompositterrasse, hvor brædder er ensartede, har lang levetid og ikke kræver vedligehold af betydning? Hvis du ikke ønsker komposit, fordi terrassens udtryk bliver for kunstigt, skal du til terrassen i stedet få dine planker i træ, der tåler frost, lever længe og patinerer med ynde.

Brædder med lækker rødbrun farve

Til din naturlige terrasse kan du overveje terrassebrædder i sibirisk lærk. De har alle de egenskaber, kvalitetstræ til udendørs brug byder på. Brædder af sibirisk lærk er næsten splintfrie og har en yndig rødbrun farve, du kan bevare med den rette olie, hvis du vælger at holde den oprindelige farve frem for at få brædderne behandlet med olie med pigment. Sibirisk lærk er en træsort med flere fordele.

Terrassebrædder i sibirisk lærk med lang levetid

Sibirisk lærk tåler, som navnet antyder, ekstrem kulde a la de sibiriske vintre. Brædderne vil derfor ikke lide skade som følge af den jævne danske vinter. Når sibirisk lærk har lang holdbarhed, skyldes det træets indhold af harpiks og garvesyre. Vælger du terrassebrædder i sibirisk lærk, kan du nyde en robust og skøn terrasse mange år ude i fremtiden, og ved vedligehold forlænger du deres levetid.

Et 100 % giftfrit produkt

Brædder af sibirisk lærk skal håndteres som brændbart affald, når du bortskaffer det, så de er også nemme nok at komme af med igen. Hvis du ønsker brædder til din træterrasse, der holder sig selv under hård permafrost (hvis nu klimaet skulle ændre sig helt sindssygt), så er sibirisk lærk det rette materiale at vælge til din træterrasse. Desuden er træbrædderne tit og ofte et 100 % giftfrit produkt.

Lyder tanken om en træterrasse i sibirisk lærk fristende? Tjek tilbud på brædderne.