Power Platform Governance og sikker dokumenthåndtering med WorkPoint 365

WorkPoint 365 er en vidensportal for organisationen med indbygget styring. WorkPoint 365 strukturerer alle data hierarkisk og tilknytter kontakter, virksomheder, sager og projekter med de underliggende dokumenter, e-mails og vigtige opgaver. Det er en end-to-end proces hvor data bliver sikret, og har dermed 360 graders syn omkring hele arbejdsprocessen. Det er det bedste værktøj til at håndtere vigtige dokumenter ude i marken eller på kontoret. 

Sammen med den automatiserede klassificering og nedarvning af data sikres tilsyn og kontrol. WorkPoint 365 har avanceret funktionalitet såsom multisite-indsamling, der understøtter krav til meget store datapuljer og gør det muligt at skalere WorkPoint 365 til en virksomhedsløsning.

IT-afdelingen har stor fordel i WorkPoint 365 platformen 

De fleste it-afdelinger i Danmark har en Microsoft-strategi, som derfor danner grobund for en overordnet systemunderstøttelse i form af WorkPoint 365 som en ekstra line til at sikre data og skabe en stærk platform. Med WorkPoint 365 er det muligt at have en platform på tværs af forskellige forretningsområder og på tværs af afdelinger. Man kan igennem Microsoft 365 have én IT-platform som både skaber frirum og sammenhæng i alt den vigtige data. Det er hurtigt og enkelt at tilgå uden de store problemer. 

Med Microsoft 365 slipper du for kodning og manuelle processer

Det er slut med manuelle processer og uoverskuelig data, som ikke er let at finde frem til. Med én samlet IT-platform skaber du de bedste muligheder for at dine medarbejdere kan præstere på sit højeste. I en samlet platform kan du let hente og tilgå relevant og vigtig data direkte fra mobilen. Det er både fleksibelt og effektivt, hvilket skaber vidensdeling på et automatiseret og højt niveau. Med denne softwareløsning kan du let modulopbygge forretningskritiske løsninger allerede fra dag et uden brug af kode og manuelle processer. Styrk forretningen og arbejd på farten med en Microsoft-baseret løsning. Uanset størrelsen på virksomheden giver en automatiseret og digitaliseret løsning mening. Det handler om at få samlet alle de vigtige data i en samlet dataplatform.