Hyr byggeteknisk rådgivning til renovering af store ejendomme

Når et alment boligselskab, en virksomhed, offentlige bygherrer eller andelsbolig- og ejerforeninger skal i gang med en renovering af en art, er det et stort projekt. Der kan ske mange fejl undervejs, hvorfor det nærmest er alfa og omega, at der er byggeteknisk rådgivning ind over sådan et projekt. 

Hvis du skal have en masse forskellige byggefirmaer og håndværkere til at stå for renoveringen af en større ejendom, får du stor glæde af at have en byggeteknisk rådgiver ved din side. Men hvilke former for byggeteknisk rådgivning kan du få? Det kan du læse mere om her.

Byggeteknisk rådgivning kan se ud på mange måder

Ønsker du at være fri for søvnløse nætter i forbindelse med en større renovering af en ejendom, kan du som sagt hyre byggeteknisk rådgivning. Der findes mange forskellige firmaer, der kan hjælpe med dette. 

Nogle er specialiseret inden for et specifikt område, mens andre kan det hele, fordi det er et større firma. Byggeteknisk rådgivning kan være en stor hjælp i forbindelse med renovering af:

  • Altaner, facader, tag, en bevaringsværdig ejendom, taglejligheder og tagterrasser
  • El, vand og varme – herunder VVS, vandrør, badeværelser, varmeanlæg, afløb, faldstammer samt elinstallationer
  • Energi og miljø – herunder energimærkning, energirenovering og miljø
  • Fugt, kloakker, dræn – herunder fugtsikring og bekæmpelse af skimmel og skybrudssikring
  • Udeområder – herunder gårdmiljøer og LAR

Der er altså rigtig mange former for hjælp at få, når det kommer til byggeteknisk rådgivning. Det handler bare om at finde et firma, der tilbyder lige præcis det, som du har brug for rådgivning til.