Det har du brug for på et autoværksted

Hvad enten du skal i gang med at indrette et autoværksted til professionelt brug eller hobbybrug, er der en del maskiner, som vil gøre dit arbejde meget nemmere og derved sjovere. Men du har sikkert et budget, du skal holde dig inden for. Derfor bør du finde ud af, hvilke ting der er vigtigst for dig at have i starten, hvorefter resten kan komme hen ad vejen. 

Afbalanceringsmaskine til afbalancering af dæk

Har du planer om at tilbyde dine kunder dækskifte, så er en afbalanceringsmaskine et must. Med denne maskine ved hånden kan du afbalancere dækkene med stor nøjagtighed således, at dine kunder bliver sendt sikkert ud på vejene efter at have været hos dig. Der findes forskellige typer af afbalanceringsmaskiner, så du kan finde en maskine, der matcher dit behov.

En autolift gør arbejdsopgaverne nemmere

Det er meget svært at undvære en autolift på et værksted. En autolift gør nemlig en lang række opgaver meget nemmere. Der findes mange typer af autolifte, så der er en til både det lille værksted og det store værksted.

Diverse testere til dit værksted

Du kan få hjælp til at finde ud af, hvad der er galt med en specifik bil ved at have diverse testere på dit autoværksted. Derudover kan du bruge dem til hurtigt at teste, at alt er i orden. Testere er altså et værdifuldt stykke værktøj, når du står overfor en række udfordringer. Du kan eksempelvis have behov for disse testere:

  • Batteritester
  • Olietryktester
  • Bremsevæsketester
  • Kompressionstester
  • M.fl.