Overvejelser ved køb af etiketter med tryk til byggematerialer

Driver du en virksomhed, der producerer byggematerialer, skal du naturligvis have etiketter med tryk på dine produkter. Dermed er det nemt at se, at det er produkter, der er blevet produceret af dine virksomhed.

At man kan se, at det er din virksomheds produkter, er en fordel af flere årsager. Først og fremmest er det med til at styrke dit brand, når andre ser produkterne på byggepladser, men det kan faktisk også resultere i, at der skabes salg.

Hvis du skal bestille sådanne etiketter, er der mange overvejelser, du skal gøre dig, inden du lægger din bestilling. Når du er klar til at bestille, kan du med fordel vælge at købe dine etiketter på ruller fra Eccoprint.

Hvor store skal de være?

Når du skal købe etiketter, er der flere ting, der er vigtige at tage op til overvejelser. En af de første ting, du skal overveje er, hvor store de skal være. Det har nemlig både indflydelse på, hvordan de skal se ud, og hvem, der skal producere.

Det er nemlig ikke alle producenter, der kan bryste sig af at lave etiketter i alle størrelser. Hvis du har brug for at få lavet etiketter i enten meget små eller meget store størrelser, kan det derfor begrænse dine muligheder fro valg af producent.

Ligeledes skal du også kende til den ønskede størrelse på forhånd, da den grafiker, der skal designe dine klistermærker, skal have kendskab til, hvilke mål, der skal designes ud fra.

Hvordan skal de se ud?

Det er selvfølgelig ikke nemt at bestille klistermærker, hvis du ikke ved, hvordan de skal se ud. Derfor er det vigtigt, at du finder en grafiker, der kan hjælpe dig med at lave et design, som kan blive trykt på dine etiketter.

Det anbefales, at du vælger din producent på forhånd, da du dermed kan få udleveret en trykfil, der kan designes ud fra. Det sikrer, at din grafiker ved, hvilke skærelinjer, der skal tages højde for. Det sikrer dig mod, at der er vigtige del af designet, der bliver skåret fra.

Hvis det er etiketter, så skal dit logo selvfølgelig være på. Det kan også være, at du gerne vil have produktnavn, adresse, webadresse mv. Da det er dine etiketter, er det helt op til dig selv, men sørg for, at der er godt med information på.

Hånd- eller maskinpåsætning?

Når du skal bestille dine etiketter, skal du også vide, om det er til hånd- eller maskinpåsætning. Det er nemlig ikke alle steder, hvor de er i stand til at hjælpe dig med at lave etiketter, der kan påsættes med maskine. Det kræver nemlig, at de bliver produceret på helt særlig vis.

Hvis det blot er til selv at klistre på dine produkter med hænderne, kan de fleste hjælpe dig. Er det derimod til maskinpåsætning, skal du sikre, at de bliver produceret på rette vis, så de rent faktisk kan bruges i den maskine, som du bruger til at sætte etiketter på dine produkter.