Brug sisalreb på et hav af kreative måder

Har du sisalreb i dit hjem, men ved du ikke helt, hvad du skal bruge rebet til? Sisalreb er lavet af 100 % naturfibre og bruges især ofte i friluftslivet samt af spejdere. Men du kan også bruge sisalreb på et hav af kreative måder i dit hjem. Læs med videre og find inspiration her.

Lav spændende legetøj til din kat

Hvis du har en kat, kan du give dig i kast med at lave nyt legetøj til den med hjælp fra sisalreb. Du kan eksempelvis placere rebet på en bold eller noget andet, hvorefter du kan hive den rundt, så katten løber efter den. Det er det perfekte legetøj til din kat, og så er det en sjov aktivitet for jer begge.

Put sisalreb rundt om diverse opbevaringsbøtter

Er du træt af alle de kedelige opbevaringsbøtter rundt omkring i dit hjem? Så kan du bruge sisalreb til at give bøtterne et friskt pust. Du skal bare finde de forskellige bøtter frem, hvorefter du kan lime rebet omkring dem. Det vil uden tvivl pynte en hel del, så du ikke skal døje med kedelige opbevaringsbøtter længere.

Hæng planter op i loftet eller på terrassen

Vil du gerne skabe liv i dit hjem eller på din terrasse, så er det værd at investere i grønne planter. Du kan vælge at hænge planterne op i loftet ved brug af en potte og sisalreb. Har du en overdækket terrasse, vil det ligeledes være pænt at hænge planter op forskellige steder.