Hvad er bundsikringssand?

Bundsikringssand er et produkt, der bruges til mange bygge- og anlægsprojekter, da det kan bruges som del af et fundament, under belægninger og terrasser, og som opfyldning ved, eksempelvis, kloakarbejde og gravearbejde. Det er et utrolig versatilt produkt, og det er derfor godt at have med på byggepladsen og have i mente til det næste projekt. Ligesom med andet sand og grus kan du få det leveret i store mængder lige til døren eller der, hvor du skal bruge det, så du ikke selv skal bøvle med transport og køre i fast rutefart med trillebør fra bunke til byggeprojekt. Læs med her for at lære mere om bundsikringssand..

Sikring af underlag og fundamenter

Bundsikringssand er en type af sand, der bruges til at sikre underlag og fundamenter af for eksempel bygninger, tilbygninger til huset og andre anlæg, som  terrasser, patioer og lignende, der involverer brugen af fliser. Sandet har en meget høj kompakthed, hvilket gør det yderst velegnet som underlag. Det leder desuden også vand væk og forebygger hermed grobund for fugtdannelse. Det kan også bruges til opfyldning og som underlag til indkørsler og carporte. Hos Sandshoppen.dk kan du finde bundsikringssand af høj kvalitet til gode priser. Den type sand er lavet af harpet sand, så det indeholder ikke småsten.

Afleder vand og forhindrer fugtdannelse

Bundsikringssand fungerer på en række forskellige måder. Som fundament virker det ved at sikre og udjævne et underlag til for eksempel, et haveskur, en, terrasse eller indkørsel. Det er med til at fordele vægten af anlægget og gør underlaget solidt og plant. Du får hermed et meget stabilt underlag, der er meget praktisk og essentielt, når man er i gang med et større anlægsprojekt i huset eller haven. Når du bruger denne type sand under en terrasse eller som fundament, får du også hjælp til at få ledt regnvand væk fra byggeriet, såvel du forhindrer, at fugt og bevoksninger fra jorden trænge op gennem fliserne. Meget naturligt skal sandet derfor lægges som det nederste lag under en belægning.

Mange anvendelsesområder

Bundsikringssand er et materiale, der bruges til projekter, der kræver solide fundamenter, som bygninger og underlag, som skal være jævne og faste. Det kan være indkørsler og vejkasser. Det bruges til både store, offentlige projekter og til de små private gør-det-selv projekter. Sandet kan også bruges til at udfylde huller i jorden, eksempelvis kloakhuller, men anvendes som nævnt især som et solidt og stabilt underlag før der lægges fliser eller lignende.