Find en vaskeriløsning til dit næste byggeri

Står du med et næsten færdigt byggeri, hvor der er brug for en vaskeriløsning? Det er f.eks. oplagt i en stor ejendom med lejeboliger, en institution eller en virksomhed. Der findes flere forskellige vaskeriløsninger, så du lærer mere om forskellige løsninger her.

Læs mere om forskellige alternativer

Der findes som sagt flere forskellige vaskeriløsninger, så det handler om at finde den, der passer til netop dit byggeri. Der er f.eks. forskel på, hvad der er mest oplagt i henholdsvis en virksomhed og en boligforening.

Der findes bl.a. et møntvaskeri, moppevaskeri, fællesvaskeri m.m. Hver løsning har nogle fordele og individuelle funktioner, der er gode i forskellige scenarier. Hos Nortec er det muligt at læse mere om forskellige typer af vaskeriløsninger.

Find en løsning af høj kvalitet

Det vigtigste når du vælger vaskeriløsning er, at det er et vaskeri med nogle maskiner af høj kvalitet. Det er ikke nok med en almindelig vaskemaskine og tørretumbler, som normalt er til privat forbrug. Lige så snart det er i en virksomhed, boligforening eller noget helt tredje, så er det nødt til at være nogle mere holdbare og robuste maskiner, der tåler at blive brugt rigtig meget. Derfor er det nødvendigt med en professionel løsning, der er beregnet til den slags brug.

Tænk økonomi med ind i dit valg

Der er forskellige muligheder, når det gælder vaskerier. Du har nemlig mulighed for både at købe og leje. Det har igen hver sine fordele, så det handler om at vurdere, hvad der giver bedst mening til dit byggeri.

I nogle tilfælde giver det bedst mening at investere i egne maskiner og etablere et helt nyt vaskeri. I andre tilfælde giver det bedre mening at leje nogle maskiner eller at leje et helt andet vaskeri. Du er derfor nødt til at tænke økonomi ind i dit valg også.