Vil du vide mere om dine muligheder inden for brandsikring?

Når det kommer til brandsikring, så findes der flere forskellige løsninger, som du kan vælge mellem. Der findes nemlig både røggardiner, brandgardiner og brandjalousier. Det er værd at undersøge disse løsninger nærmere, hvis du leder efter en brandsikringsløsning. 

Når du kender mere til disse løsninger, kan du nemmere vælge den helt rigtige for dig. Læs med videre her og få mere viden om disse tre løsninger, så du kan træffe det rette valg.

Hvad er et brandjalousi?

Brandjalousier bruges som brandsikring af passager og åbninger i bygninger, hvor der er et krav om brandsikring. De er lavet af dobbeltvæggede stålelementer, der er fyldt med promapyr mineraluld, som er et brandhæmmende materiale. 

Et brandjalousi bliver tilkoblet et alarmeringsanlæg. Bliver alarmen udløst, vil brandjalousiet pr. automatik køre ned og forhindre en brand i at sprede sig.

Hvad er et brandgardin?

Leder du efter en brandsikker opdeling ved områder med begrænset monteringsplads, er brandgardiner en god løsning. Fordelen ved et brandgardin er, at de optager en del mindre plads og vejer meget mindre sammenlignet med et brandjalousi. Brandgardiner er desuden kun lavet til indendørsområder, og de er ikke beregnet til daglig brug. De bruges altså kun i tilfælde af en mulig ulykke.

Hvad er et røggardin?

Et røggardin beskytter pålideligt mod indtrængen af røg i tilfælde af en brand. Dette er muligt takket være glasfiber i en høj kvalitet. I og med at dødsfald i forbindelse med brande normalt skyldes røg, kan det være en fordel med et røggardin.