Øg sikkerheden med hærdet glas

Ejer du en virksomhed, og vil du gerne have, at sikkerheden er så optimal som mulig? Så er hærdet glas – også kendt som lamineret glas – en god løsning. Men hvad er hærdet glas for noget, og er det et godt valg for din virksomhed? Læs med videre her og lær mere om hærdet glas.

Du får en modstandsdygtig løsning med hærdet glas

Hvis du taber glas på gulvet, der ikke er hærdet, så går det i en masse stykker. Dette er ikke tilfældet, når det kommer til hærdet glas. Hærdet glas er yderst modstandsdygtigt både over for tryk og temperaturer, hvorfor sikkerheden er helt i top.

Ender glasset med at gå i stykker, vil det granulere i små stykker. Disse stykker er på ingen måde skarpe, hvilket er endnu en fordel. 

I og med at glasstykkerne ikke er skarpe, så er der ikke nogen risiko for, at en eller flere personer kommer til skade. Dette er et plus, hvis der er tale om en virksomhed, hvor der er en chance for, at glas kan gå i stykker. I sådan et tilfælde vil hærdet glas helt bestemt være en rigtig god løsning.

Hærdet glas skaber tryghed på arbejdspladsen

Noget andet, der er værd at have in mente, i forhold til hærdet glas er, at det kan være med til at skabe tryghed blandt de ansatte på arbejdspladsen. 

Dine ansatte kan bevæge sig trygt og sikkert rundt selvom, at der er et eller flere steder, hvor der er en risiko for, at glas går i stykker. Da glasset ikke vil være skarpt, forårsager det nemlig ingen personskade.