Husk at sikre byggeri i trafikken

Nogle gange skal der bare bygges, renoveres eller repareres i trafikken, og det kan godt virke komplekst, hvis man ikke lige kender til reglerne, eller er holdt opdateret, på sikkerheden i de bestemte situationer og miljøer. Så læs med, hvis du søger hjælp til at skaffe den rette viden og de rette materialer til vejarbejde.

Sikkerheden kommer først

Når man har at gøre med byggeri i trafikken, så er der ekstra hensyn at tage. Det gælder både til trafikanterne, som holder til på vejene, og som vil opdage, at der følger forandringer med vejarbejdet, og det i sig selv kræver ekstra sikkerhed. Og så er der brug for ekstra sikkerhed til de arbejdere, som begiver sig i kast med at bygge og bryde op på de veje, hvor usikkerheden bare er større med biler lige omkring. Sørg derfor for at kende til reglerne for afspærring, og skaf de rigtige afspærringer til de passende forhold, så de arbejdende på den måde kan blive sikret og kan arbejde, velvidende, at det er en tryggere arbejdsplads. Og at trafikanter bliver vist uden om – og den rigtige vej omkring vejarbejdet. Der er muligheder for afspærring til alle de forskellige renoveringsprojekter i trafikken, der er bare forskellige regler, så hold dig opdateret på disse og søg hjælp, hvis nødvendigt.

Spørg eksperterne

Hvis du bliver i tvivl omkring sikkerhed eller afspærring, så sørg for at komme i kontakt med nogen, som kan hjælpe dig. Sikkerheden skal bare være i orden, så hellere spørge en gang for meget end en gang for lidt. Der findes mennesker, som er toptunet på alle reglerne og som lige præcis ved, hvad bestemte situationer i trafikken kræver af udstyr.

Ønsker du input, vejledning eller bare ren og skær materiel rådgivning, så sørg for at få kyndig hjælp fra nogen, som i den grad ved, hvad de har med at gøre.