Slidte betongulve i hjemmet eller i virksomheden? Få en slibning

Hvis du har et betongulv derhjemme eller i din virksomhed, kender du sikkert til, hvordan betonen mister sin glans og bliver en smule trist at se på over tid.

Betongulve er flotte fra ny, når looket er skinnende friskt, men efter en årrække forsvinder den flotte overflade, mens forskellige skader som eksempelvis revner kan opstå. Derfor kan et brugt betongulv nemt komme til at virke en smule kedeligt og mat.

Hvis det er noget, du kan nikke genkendende til, bør du overveje at få en polering og slibning af betongulv. Med en polering og en slibning af betonen vil du få et gulv, der skinner som nyt, hvorfor der absolut ikke er nogen grund til at skifte dine betongulve ud med nye, hvis de er blevet slidte.

Hvad med revner?

Et betongulv er et stærkt gulv, der kan holde næsten for evigt, hvis det får en kærlig hånd en gang imellem. Det gælder også, selvom der opstår revner i gulvet. Det er nemlig ret normalt, at et betongulv, der udsættes for bl.a. vand og varme, får større eller mindre revner over tid.

Derfor handler en polering og slibning af betongulv ikke bare om at få gulvet til at skinne igen – det handler også om at udbedre eventuelle revner, så dit gulv igen får en stærk og pæn overflade over det hele.

Og ujævnheder?

Nogle betongulve kan få ujævnheder over tid, mens andre har ujævnheder fra starten grundet et sjusket stykke arbejde under etableringen af gulvet. Men større eller mindre ujævnheder er heller ikke noget problem, da du kan få dine gulve slebet med det bedste og nyeste udstyr.

Det omfatter bl.a. en grundig og effektiv diamantslibning, der er designet til at slibe dit gulv på en måde, som fjerne ujævnheder, mens det ikke efterlader mærker, efter arbejdet er færdigt.