Skal du støbe i beton? Her er løsningen

Som håndværker og fagmand er det alfa og omega at have sit udstyr i orden. Ingen vil hyre en mand, som ikke har fuldstændig styr på sit grej. Det er uprofessionelt, og derfor kan du lige så godt indtænke i din forretningsmodel, hvordan du får adgang til det rigtige værktøj fra starten uden at købe dig fattig.

Skal du for eksempel i gang med støbning, der kræver forskalling, kan det være en dyr fornøjelse at købe arbejdsudstyr ind til hele processen. Heldigvis findes der løsninger på det. Du kan nemlig leje systemforskalling, hvilket skal vise sig at være en rigtig god idé og forretning.

Her er en liste over, hvilke slags forskallinger du kan leje til:

  • Ensidig ankerforskalling

  • Storformsforskalling

  • Håndformsforskalling

  • Rundforskalling

  • Trædragerforskalling

En billigere løsning

En rigtig stor fordel ved at leje systemforskalling i stedet for at investere i det er, at det er en markant billigere løsning for dig, som ikke bruger udstyret hver dag – eller flere gange om ugen.

Står du for eksempel bare overfor et projekt, hvor du på byggepladsen har brug for udsyret, der kan forskalle, er det langt bedre at spare på de penge, du ellers ville have brugt på at købe udstyret. De penge er bedre tjent på noget andet – så brug det andetsteds.

Drop opbevaringen

Et andet aspekt, der gør det til en fordel at leje udstyret er, at du ikke skal sikre, at du har en masse plads til udstyret. Det kræver ikke nogen langtidsløsning til fremtiden. Når du har brugt udstyret, det har klaret sin opgave, skal du blot aflevere det tilbage til udlejningsfirmaet. Nemmere bliver det ikke.

Det koster penge at have store arealer til opbevaring, og derfor hjælper det dig med at spare en endnu større pose penge end først antaget.