Find den teglsten, der passer bedst til dig og dit projekt

Teglsten kommer i mange smukke former og farver. Det handler om at sætte kreativiteten fri og se mange flere muligheder i teglsten end som så. Teglsten er som prikken over i’et på et smukt hus. De leverer den sidste form for glans og giver et godt helhedsindtryk. Foruden at se flotte ud er teglsten også produceret i et materiale, ler, som giver dem holdbarhed og slidstyrke. Foruden det praktiske aspekt af leret er ler også et stilrent og smukt materiale, som får et tegltag til at virke tidsløst klassisk. På den måde er et tegltag med til at løfte kvaliteten og udtrykket på dit hus.

Mange forskellige typer af teglsten

Der findes mange forskellige typer af teglsten, som giver mange forskellige former for udtryk og stile. Udvalget er ofte stort, så der er noget for enhver smag og stil. Der findes ubehandlede, engoberede såvel som glaserede teglsten. Teglstene kommer også i forskellige tykkelser, og der findes både flade og kurvede teglsten. Desuden kommer stenene i mange forskellige farver, så de kan passe til alle mulige former for facademaling, sten- eller træmaterialer. Derudover findes teglsten i mange forskellige størrelser, så de kan tilpasses til forskellige størrelser på tag.

Står du midt i en husrenovering, eller er du i gang med at bygge nyt?

Hvis du står midt i en husrenovering, eller hvis du er i gang med at bygge et nyt hus, så kan det være en god idé at overveje, hvordan taget skal se ud. En del af de overvejelser indbefatter, om taget skal dækkes af teglsten eller ej, og så hvordan teglstene skal se ud, og hvor store de for eksempel skal være. Teglsten er på mange måder et ret klassisk og tidsløst valg til taget – det er en klar fordel og giver en stilmæssig og praktisk sikkerhed.