Øg effektiviseringen på lageret med en el truck

I Danmark er der større fokus på den grønne omstilling, og i tråd med det er der flere virksomheder der skifter sine indendørs gas trucks ud med el drevne trucks for dels at kunne støtte op om miljøet, men også for at give medarbejderne bedre sundhedsmæssige vilkår i form af et bedre indeklima og en mere hensigtsmæssig ergonomi. 

En el truck er som navnet angiver drevet af el, og er altså en kompatibel, fleksibel og automatisk løsning, som efter endt opladning kan fungere som et effektivt led i den daglige drift. Hver dag eller hver anden dag, når en medarbejder er på vej hjem efter en arbejdsdag, kan vedkommende sætte el trucken til opladning, så den er klar til næste dag. Du undgår her at skulle udskifte gas tønde i ny og næ, og indeklimaet ser en stor udskiftning og forbedring efter implementering af en miljøvenlig arbejdshest. 

Giv medarbejderne bedre arbejdsvilkår med en el truck, som fåes som stabler eller gaffeltruck alt efter behovet. En el hund eller en eltruck kan fåes til ethvert behov, og uanset arbejdsmængden kan du finde det korrekte værktøj til din virksomhed. Det er en mulighed at leje en el truck, for at holde omkostningerne nede, så man undgår den helt store udbetaling fra start.