Har du behov for et transportskøde?

Det kan være, at du har gjort dig en god handel. Måske har du nemlig opkøbt dig en bolig via en tvangsauktion, og derfor står du nu med enten en lejlighed eller et hus, som du har det fulde ansvar for. Det kan være en stor mundfuld, og derfor vil du som auktionskøber måske gerne videretransportere retten til at opnå et auktionsskøde på en ejendom til en anden part.

På den måde er det nemlig muligt for dig at fralægge dig en stor del af ansvaret, og derfor kan du i stedte bekymre dig om andre ting i din travle hverdag.

Du skal bare have udarbejdet et transportskøde.

Du kan spare mange penge på at slippe for at betale for tinglysningen

Hvis du som auktionskøber på en tvangsauktion planlægger, at du vil videresælge den, købte ejendom eller lejlighed inden for 1 år og i mellemtiden ikke har behov for, at der optages et lån i ejendommen, så kan du undlade at tage auktionsskødet på ejendommen.

Det vil sige, at du kan slippe for en stor regning blandt andet, når det kommer til tinglysningsafgiften, som netop er det juriske dokument, der fortæller, at det er dig, der nu ejer den pågældende bolig. Denne udgift vil du i så fald kunne føre videre til den nye køber af ejendommen, hvorfor du blot er en mellemmand, der hurtigt er ude af regnestykket igen.

Det vil sige, at det ikke er dig, der opnår auktionsskødet på ejendommen, selvom det er dig, der er auktionskøber.

Der er dog stadig et stort papirarbejde forud for selve transportskødet

Dog er du ikke helt uden om det store papirarbejde. Der skal nemlig stadig indhentes en lang række samtykkeerklæringer fra de panthavere, som der måske opnåede dækning på tvangsauktionen. Og dette er netop for at transportskødet kan konverteres til et auktionsskøde for den eventuelle nye køber inden for 1 år.

For dig handler det således bare om at få udarbejdet et transportskøde, der følger de regler og krav, som der hviler på området, og det er noget, kan kræve en stor erfaren eller juridisk viden inden for området.

Derfor bør du søge kompetent og professionel rådgivning hos NEMBOLIGHANDEL

Når du vælger at købe en bolig på auktion, som du har til formål at sælge videre inden for 1 år, er der således stadig en lang række faktorer, som det er vigtigt, at du er opmærksom på. Heldigvis er det et ansvar, du kan lægge fra dig til fordel fra en erfaren og meget kompetent boligadvokat inden for området.

Det er især noget, der gør sig gældende hos NEMBOLIGHANDEL, hvor det netop sikres, at du får det komplette overblik over hele den proces, som du er i færd med at gennemgå, når det handler om at udarbejdelse et transportskøde. Derudover får du altid professionel rådgivning fra specialiserede købsrådgivere.

Når du gene vil have, at processen med auktionsskødet foregår let og hurtigt

Hvis det er noget, som du synes, der lyder som værende en god ide, så bør du tage et kig online. Det kan for eksempel være inden for på en side som; nembolighandel.nu. Her får du nemlig den hjælp, som du behøver, når du har købt en ejendom på tvangsauktion, som skal overdrages til en anden part inden, at auktionsskødet er blevet tinglyst.

Sm navnet indikerer, er dette således det vigtige dokumenter, der fortæller, at du er klar til at videretransportere retten, som auktionskøberen har fået af Fogedretten.