Derfor er valget af bruser vigtigt

Ved valg af bruser, er der flere ting, som er vigtige, for at du får den bruser, som du har ønsket

FlotteBade.dk, har stort udvalg af brusere og vi er gerne behjælpelige med at finde det helt rigtige produkt til dig. ”Køb bruser her”

Hvad er vigtig i valg af bruser?

Når du skal kigge på dine muligheder i valg af bruser, er der flere forskellige typer at vælge imellem. I det følende kommer vi ind på disse, samt lidt tips til de enkelte typer.

Bruser til indbygning!

Indbygningssæt er igen blevet meget populært og det forstår man godt. Her er der tale om brusesæt, hvor vandrørene er skjult i væggen. Så kun de dele af armaturet, som skal betjenes, samt brusehovedet er synligt. Brusehovedet kan enten monteres på en stang fra væggen, eller fra loftet. Fordelene ved indbygget bruser er at det er nemt at holde rent, da mængden af synlige dele er begrænsede. Vær opmærksom på at få delene indkøbt i god tid, da indbygningen skal foregå tidligt i processen. Derfor er indbygningssæt også nemmest at installere, når der er tale om et nyt badeværelse, eller en total renovering.

Komplette brusesæt!

Ved et komplet brusesæt, forstår vi at det er et sæt, som har en stor hovedbruser, samt en løs håndbruser, som er monter på brusestangen. Også det som kaldes en ”rainshower” eller ”brusekolonne”. Hovedbruseren findes typisk i flere forskellige størrelser fra 15-30 cm., som giver en behageligt bruseoplevelse. Ikke alle mennesker bryder sig om den store hovedbruser, da de synes vandet ikke kommer ud, lige så koncentreret som ved håndbruseren. Vær også opmærksom på placeringen af monteringsbeslag, hvis det drejer sig om udskiftning af et brusesæt i en eksisterende installation. Måske kan du ikke genbruge de samme huller i dine klinker.

Små brusere!

Den sidste type bruser, er det lille brusesæt, som består af en brusestang med en håndbruser og et armatur. Det er den type, som de fleste af os kender. Her er det muligt at udskifte armatur og brusestangssæt, hver for sig. Uden at skulle skifte hele bruseren.