Rense træterrasse

Det giver et pænt resultat og en længere holdbarhed på din træterrasse, hvis alger og andre belægninger fjernes helt i bunden. Selv nylagte træterrasser bliver i løbet af ganske kort tid fyldt med alger, pest og mos, hvorfor det er umagen værd at rense træterrasse med effektiv og professionel terrasserens. Det gælder både helt nye og ældre træterrasser, selvom der er forskel på behandlingen af nye og ældre terrasser. Efter behandlingen skal træterrassen blot desinficeres en gang årligt for at vedligeholde den algefri terrasse.  

Grundig rens af træterrasse

En grundig rens af din træterrasse sikrer et flot resultat og en længere levetid på terrassens materialer. Rens af terrasse er en behandling i flere trin, som tilsammen fjerner uønskede alger og belægninger. At rense træterrasse er en grundig behandling, der betaler sig på både kort og længere sigt.

 

  1. Det første trin i behandlingen er påførsel af en specialfremstillet terrasserens, som trænger ind i træet, hvor den frigør belægningerne. Herefter renses træterrassen i dybden med specialfremstillede højtryksrensere. For at skåne træet har højtryksrenserne et tilpas lavt vandtryk, og vandet er varmt frem for koldt.

 

  1. Efter terrasserensen bruges en såkaldt `rensekasse´ henover hele terrassen. Det er en kasse, som nænsomt arbejder alt det løsnede skidt væk fra træets overflade, samtidig med den renser træterrassen helt i bund.

 

  1. Sidste trin er imprægnering af den nyrensede træterrasse. Imprægneringen beskytter træets rensede overflade og forhindrer nye tilgroninger af alger, pest og mos.

Terrasserens forlænger holdbarheden

At rense træterrasse forlænger træets holdbarhed mange år frem, og terrassen fremstår samtidig meget flottere.

Efter den grundige terrasserens er det ikke nødvendigt at oliere din træterrasse, da imprægneringen ligger en hinde oven på træet, som beskytter mod ny algevækst. Det er kun nødvendigt med desinficering en gang om året, da det sikrer det flotte resultat mange år frem.