Hvad betyder indblæsning af isolering

Hvad betyder indblæsning af isolering? Det betyder i sin enkelthed at isoleringsgranulat bliver blæst ind de ønskede steder. Det er den isoleringsform de fleste isoleringsvirksomheder foretrækker, grundet den yderst effektive isoleringsevne og lettere arbejdsgang.

Hvad betyder indblæsning af isolering for dig, som husejer

Ved at benytte sig af indblæsning af isolering, bliver arbejdsgangen betydelig lettere og processen er kortere, end ved benyttelse af batts eller isoleringsruller. Her skal isoleringen ikke tilpasses og skæres til, før det lægges ud. Ved simpel indblæsning bliver isoleringsgranulaten ligelidt fordelt på de ønskede steder.

Udover fordelen ved en lettere arbejdsgang, så er isoleringsformen også mere effektiv. Ikke fordi granulat isolere bedre end almindelig isolering, som batts og ruller, men fordi det kan komme ud i de fjerneste hjørner, omslutte spær, rør og installationer, som andre isoleringsmaterialer ikke kan.

 

Som husejer er du sikret de bedste forudsætninger for dit hjem, ved indblæsning af isolering. Lettere arbejdsgang, betyder mindre omkostninger og hurtigere tilbagebetalt investering. Bedre isoleret hjem, betyder færre omkostninger og større opsparing, så du kan nyde det du virkelig elsker.

Forbedret indeklima

Ved indblæsning af isolering vil du fornemme en markant forskel på dit hjems indeklima. Varmen vil blive bedre fordelt rundt i hjemmet, så du ikke skal benytte så meget varme, som tidligere. Endvidere kan den bedre fordeling af varmen sikre, at der ikke opstår svamp, råd eller andre fugtophobninger.

 

Ydermere vil energimærkningen af dit hjem blive forbedret, hvilket vil gøre et eventuel salg lettere. Købere er blandt andet opmærksomme på energimærkning, varmeregninger og manglende isolering, når de undersøger boligmarkedet. Derfor kan efterisolering af hjemmet godt betale sig, ikke bare nu men også på sigt, hvis du engang skal sælge.

Gratis isoleringstjek

Det er altid muligt at benytte sig af et gratis isoleringstjek. Det er et uforpligtende tilbud, som isolerings virksomhederne tilbyder, så du kan se om det er nødvendigt at efterisolere.