Har du sovet godt? Sådan kan du forbedre din søvn med enkle råd

Har du sovet godt? Det er et af de mest stillede spørgsmål man kan blive mødt med om morgenen, og vi ønsker nok alle at ”Ja!” er svaret lidt oftere. Men heldigvis er der meget vi selv kan gøre, for at gøre timerne på langs lidt bedre.

Puden kan være din bedste ven og vejen til en bedre søvn

Når hovedet lægges på puden efter en lang dag, er der intet bedre end at mærke den komfort som en god hovedpude hurtigt giver dig. Derfor, så spørg måske dig selv om en ny Dunlopillo pude kan hjælpe på nattesøvnen, for nogle gange er det tid til at skifte den gamle, og lidt tynde hovedpude ud, til noget bedre. Du kan garanteret mærke forskellen allerede fra første nat. Det er altid en god ide at investere i komfort, især når det kommer til nattesøvnen.

Læg arbejdet fra dig før sengetid

Når du lægger dig til at sove for at genoplade krop og sind er det vigtigt at du er i et venligt miljø, men hvad vil det sige? Når du skal sove, er det en god ide ikke at være online og bruge enheder som telefoner og computere lige før sengetid. Så prøv at gå offline før sengetid og find andre måder at koble af med fremfor mails fra arbejdet.

… Men hvad så nu?

For at være dit bedste jeg på arbejdet i det daglige er det vigtigt at du prioriterer en god nats søvn, derfor bør du forsøge at lægge arbejdet fra dig når du har bedst af ro før sengetid. Derudover er det også altid klogt at investere i en seng, dyne og pude der giver dig god komfort. Det er en nem form for egenomsorg som din krop og sind vil takke dig for.