Truck til byggepladsen

Er du på udkig efter den ideelle truck til brug på byggepladsen? Og er du interesseret i at leje en truck, fremfor at købe en fabriksny truck, så tag et kig på Uniktruck, der både har fabriksny truck samt truck til leje til rådighed.

Reachtruck til de store højder

Reachtruck er velegnet når du skal stable paller op i højden. En reachtruck er altså ideel for dig, der arbejder på en byggeplads, hvor I får leveret materiel på paller, og hvor pallerne skal stables efter de er tømt.

Reachtrucken behøver ikke meget plads, og den kan manøvrere rundt på selv smal plads. Det sidelæns førerhus gør nemlig at du som fører har fuldt udsyn, selv på trange stier og gange.

Eltruck til den bevidste byggeplads

Er du som truck fører eller bygherre opmærksom på miljøet? Og vil du tage din tørn for ikke at forurene klimaet? Så vælg en eltruck! En eltruck forurener ikke, og du skal blot sørge for at oplade eltrucken en gang i mellem, så kan den sagtens tage de tunge læs.

Udover at en eltruck ikke forurener har en eltruck også den fordel, at den ikke larmer. Den er meget lydsvag, og det gør arbejdet på byggepladsen til en ren fornøjelse, hvor du og dine kolleger ubesværet kan tale sammen, samtidig med I heller ikke skal indånde farlige udstødningsgasser fra truckene.

Hyster truck

Hyster truck er særdeles veægenede til kørsel på byggepladser, da alle Hyster truck har indbygget kontravægte, som gør at Hyster truck er byggede til at køre på ulige underlag, som man gerne finder på byggepladser. De gør også at Hyster truck er meget sikre at køre i, i al salgs vejr. Kontravægrende er nemlig med til at sikre at din Hyster truck ikke skrider eller rutsjer på glat eller vådt underlag.

Se det store udvalg af Hyster truck på Uniktruck.