Online og fysisk messestand til at ramme din målgruppe

Få designet en messestand der fortæller din virksomheds DNA. En messestand kan tages med hjem til eget domicil, og kan figurere som en messestand online for dine websteds besøgende. Det kan være en god løsning hvorpå man kan udnytte sin specialdesignede messestand til at være tilstede på mange lokationer på samme tid.

En idé kunne være at oprette en online platform hvor du inviterer dine top-10 kunder til at deltage i din online udstilling på et bestemt tidspunkt, eller du gør det som et åbent forum, – eller begge dele. Der er mange muligheder når man er tilstede både online og fysisk. Alternativt kan du bruge vores online platform til at tilbyde en professionel opsætning af din virksomhed eller en produktlancering via arrangørens websted. Jysk Display leverer den fulde pakke og det nødvendige udstyr til at sikre en professionel og innovativ online platform samt en smidig transmission på verdensplan.

En messestand er virksomhedens visitkort og på selve messedagen er det hele virksomhedens DNA samlet på få kvadratmeter. Det er muligt at få det optimale udbytte af din messedeltagelse ved at få skræddersyet en velovervejet messestand til at passe efter alle virksomhedens kendetegn og særlige træk. Så derfor skal hver kvadratmeter være gennemtænkt og gennemført så der er taget højde for både detaljen og helheden.