Hvordan finder du et kranfirma?

Som entreprenør i byggebranchen er det vigtigt at have styr på hele det professionelle netværk. Det indbefatter naturligvis, at man kan løse alle byggeriets opgaver ved at trække på de rette fagfolk, når behovet opstår.

I dette indlæg vil vi se på, hvad du skal kigge efter, når du skal finde et kranfirma at samarbejde med, altså hvilken profil du bør holde øje med.

Rådgivning og erfaring

Når behovet for en kran melder sig, er det ikke sikkert, du selv har indsigt i den optimale løsning eller idé om, hvad det f.eks. kræver af plads at tilkalde en specifik krantype. Derfor er det vigtigt, du kontakter et firma, som har erfaring fra lignende tilfælde. Det betyder nemlig, de lynhurtigt kan oversætte din efterspørgsel til en konkret løsning og sende den rette krantype og det rette udstyr afsted.

En professionel partner er altafgørende uanset branchen, og den høje grad af professionalisme skaber tryghed til samarbejdet.

Lokation

Det er naturligvis helt essentielt, at du allierer dig med et firma, som kan levere deres maskiner, dér hvor du er. Et større kranfirma som BAS KRANER A/S kan f.eks. levere kraner til både Sjælland, Fyn og Jylland. Dermed er der oftest kort fra deres hovedkvarterer til den byggeplads eller det område, hvor du har behov for assistance til et løft.

Sikkerhed

Sikkerhed er meget væsentligt. Når en kran arbejder og løfter tunge genstande eller personel, er det helt afgørende, at den opstilles og betjenes af folk, der ved, hvad de laver.

Der skal tages forbehold for både nærområdet, vindforhold, genstanden som skal løftes, vinkler og meget mere. Her gælder det om at kunne føle sig tryg, hvorfor tidligere nævnte erfaring igen er særligt vigtigt.

Flåde og udstyr

Det rette kranfirma har naturligvis de rette løsninger. Det er vigtigt, de kan sende den type kran, der matcher din efterspørgsel og kan klare løftet uden at opstillingen nødvendigvis bliver for omstændig. Derfor er det vigtigt med adgang til både større og mere statiske kraner til de virkelig store projekter samt mindre mobilkraner (se mere her), som kan opstilles hurtigt og stadig klare imponerende løft.

Da din opgave kan diktere et særligt behov, er det desuden en forudsætning, at din kommende samarbejdspartner har det rette udstyr dertil.